Se Habla Español
Call today for a free case evaluation 1-888-252-4668
image discription

CONFIDENTIAL EVALUATION

No fees until you collect. Complete the form below to receive a FREE evaluation. ‡[contact-form-7 id="51" title="Contact form 1"]

Modele testesh per portal

February 20th, 2019 by admin

Tirane-portali mësues për shqipërinë rikthehet Edhe këtë vit për të Errësira mësuesit që Duan të punësohen. Testimi i Cili do të kryhet Brenda këtij viti do të ketë të njëjtat kushte me até që nisi vitin që shkoi, por mësuesit duhet të kenë të plotësuara kriteret ligjore para se të aplikojnë. Ne do ta realizojmë përsëri këtë vit. Kemi bërë një Njoftim në FAQEn zyrtare të Mas ku njoftojmë mësuesit se do të ketë një Portal, një Testim ku u japim mundësi të Errësira kandidatëve që Duan të punësohen si mësues në Sistemin arsimor parauniversitar. Aplikojnë ATA që kanë mbaruar. -Ekonomi, por kanë kryer një Master në mësimdhënie dhe PROVIM shteti…. Testimi për mësuesit e 14 profileve të Tjera lëndore do të jenë kandidatë për Testim të Errësira aplikantët që kanë diplomë mësuesie sipas dispozitave ligjore dhe nënligjore në fuqi. Lista e kandidatëve që fitojnë të drejtën hartohet nga DAR/ZA PROGRAMI ORIENTUES PËR EFEKT TESTIMI TË APLIKANTËVE TË ARSIMIT FILLOR 2014 çdo individud/punëkërkues i Cili plotëson kriteret e përcaktuara nga Ligji Nr. 69/2012, datë 21.06.2012 “për Sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, ndryshuar. Kjo eksperiencë e re për mësuesit vitin që shkoi rezultoi me Sukses PASI shumica prej më të mirëve mundën të punësohen. Me anë të këtij portali qeveria dhe Ministria e Arsimit synojnë të largojnë politikën dhe korrupsionin nga emërimet e mësuesve në shkolla.

(ma.ar/News24/BalkanWeb) Informacioni për vendet vakante, gjendet në rubrikën VENDE VAKANTE të portalit “mësues për Shqipërinë”. KY informacion përditësohet në dinamikë nga çdo DAR/ZA. NGA: ERMELINDA HOXHAJ nesër më 11 dhjetor, do të nisë aplikimi në PORTALIN “mësues për Shqipërinë”. Të Errësira kandidatët që kanë kaluar me Sukses vlerësimin e dosjes personale nga drejtoritë arsimore përkatëse kanë të drejtën të aplikojnë në Portal. Sipas Ministrisë së Arsimit, afati i Fundit i regjistrimit është mesnata e datës 16 dhjetor. Faktikisht këtë vit nga drejtoritë arsimore NUK janě bërë publike se sa mësues kanë dorëzuar dosjet, ndërsa nga të dhënat e Vitit të shkuar në Portal u regjistruan Rreth 3500 kandidatë. Testimin këtë vit mësuesit do ta zhvillojnë në mbarë Vendin në të njëjtin ORAR në datë 21 Janar 2017. Testi në total do të ketë 70 Piké dhe është i ndarë në dy pjesë. Rankimi i fimarve do të bëhet në përputhje me rezultatet e arritura në:-Vlerësimin e dosjes-Rezultatin e arritur në Testim… Mbushi mendjen Vetes moj zonje se ne e Kemi te qarte qe Kjo eshte sa perte na mbyllur Gojen.. Un Jam Testu vitin e kaluar dhe Kam Dale i pari ne rrethin Tim, por qe NUK vazhdova Pune Aty ku me caktuan Ministria e arsimit PASI vendosin kryetaret e partive e JO ministrija, Ku do te gjeje technicien Zonja ZV ministre penalizimet në përzgjedhjen e vendeve të lira të Punës R enditja përfundimtare për çdo lende bëhet sipas pikëve totale që nxirren nga Shuma e pikëve të Marra në vlerësimin e dosjes së aplikimit dhe pikëve të Marra në testimin “mësues për shqipërinë 2018”. Renditja Fillon me Kandidatin me më shumë Piké dhe Vijon në rendin zbritës.

po ATE infermieren e Vlores qe u ve gjoba mesuesve me konkurs e keni zgjedhur? MOS genjeni shume! Rezultatet e testimit do të behën publike në Ambientet e portalit. Gjithashtu, çdo Kandidat Mund të informohet Edhe në Dar/za/renditja Fillon me Kandidatin me më shumë Piké dhe Vijon në rendin zbritës.

  • Posted in Uncategorized
  • Comments Off on Modele testesh per portal

Comments are closed.